Coach Amsterdam

coach thijs in Amsterdamse krant Parool

Coaching Amsterdam

Zoek je een coach in Amsterdam die verstand heeft van levensvragen op het gebied van loopbaan en carrière? Of op het gebied van liefde en relatie?Dan ben je hier aan het juiste adres.

Levensvragen

Wat mij onderscheidt van andere coaches is dat ik filosoof ben met een eigen filosofische praktijk. Dat betekent dat je bij mij terecht kunt voor levensvragen met wat meer diepgang.  Vragen zoals; Wie ben ik? - Wat wil ik nou echt? - Wat is het doel in mijn leven? - Hoe kan ik genieten van mijn leven? - Wat is (zelf)liefde? - Hoe leer ik van mezelf te houden en van anderen? - Wat maakt mijn leven meer zinvol? - En hoe weet ik of ik een goede keuze maak?

Coachen naar zelfinzicht

coaching levensvragen

Een filosofische coach of counselor zal in eerste instantie jouw vraag, probleem of dilemma onderzoeken door de juiste vragen te stellen. Deze coachingsmethode van bevragen, die al door oer-filosoof Socrates werd beoefend, zorgt ervoor dat je zelf tot inzicht komt.Je leert over jezelf waar precies de kern van het probleem zit. En het mooiste daarvan is, dat ik als coach alleen maar de vragen heb gesteld, en jij dus zelf het antwoord op jouw vraagstuk hebt gegeven. Het antwoord ligt dus al in jou besloten!Soms zijn één of meerdere van deze coachingsgesprekken al voldoende om inzicht te krijgen in jouw levensvraag of dilemma. Hoe meer je over jouw drijfveren, kwaliteiten, waarden, verlangens en/of belemmeringen te weten komt. Hoe makkelijker het wordt om een keuze te maken of bewust je aandacht te richten op de kern van de zaak.

Coachingsoefeningen

coaching Amsterdam

Om daadwerkelijke veranderingen in je leven te bewerkstelligen, gebruiken wij in veel gevallen ook bepaalde coachingsoefeningen. Dit zijn allemaal bewezen effectieve methoden en technieken. De oefeningen kunnen komen uit het werkveld van de filosofische praktijk, de positieve psychologie, de psychotherapie en/of life-coaching. Deze praktische oefeningen in combinatie met de coachingsgesprekken maken deze vorm van filosofische coaching bijzonder effectief.

Coachingspraktijk levensvragen Amsterdam

Tatkraft Filosofie is een coachingspraktijk in Amsterdam die de juiste vragen weet te stellen. Zodat jij voldoende zelfinzicht krijgt om je vraagstuk op te lossen. Daarnaast gebruiken wij coachingsoefeningen die werken in de praktijk. De combinatie van de filosofische gesprekstechnieken en de coachingsoefeningen blijkt een zeer effectief antwoord te zijn op hedendaagse levensvragen / existentiële vragen. Ik ben gespecialiseerd in vraagstukken over het dertigersdilemma, quarterlife crisis, loopbaan, carrière, zingeving, burn-out / stress klachten, zelfliefde, kwetsbaarheid, liefde en relatie.

coaching Amsterdam

Vrijblijvende afspraak in Amsterdam

Spreekt deze vorm van coaching jou aan? En wil je weten of wij jou kunnen helpen? Vul dan nu dit formulier in voor een geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek in het hartje van Amsterdam met filosofisch coach Thijs Sins.


Vorige
Vorige

De Stoïcijnen en RET

Volgende
Volgende

Gelukkig zonder verslaving en depressie?